Opptatt av de enkle og gode digitale opplevelsene

Vi i Testflow mener alle skal ha gode brukeropplevelser, enten det er å betale en regning eller kjøpe en togbillett. Derfor laget vi Testflow.

Historien bak Testflow

Vi startet Testflow desember 2021. Det var da mange som savnet et produkt for umoderert brukertesting for det norske markededet. Hans jobbet tidligere i Teston der Eirik også var en ivrig kunde. Med seg på laget fant de Thomas og gründertrioen var satt og reisen for å bygge Norges neste produkt for umoderert brukertesting var i gang.

Vår visjon

Vi vil at Norge skal være ledende på digitale brukeropplevelser og ønsker at Testflow skal være det viktigste verktøyet i verktøykassen for å skaffe innsikten som lager de beste brukeropplevelsene.

Veien videre

Vi jobber nå tett med kundene våre for å lage det beste produktet for brukertesting for dem. Vi utvider nå vårt eget testpanelet, valg for målgruppe og bygger en sømløs integrasjon med Norstat.

Team

Vi er et lite men voksende team

Hans
Co-Founder
Salg og kunderelasjoner
Eirik
Co-Founder
Produkt og design
Thomas
Co-Founder
Teknologi
Jon
Customer Success

Samarbeid med Norstat

Samarbeidet vil gi deg som kunde mulighet til å sømløst bestille videoresultat og innsikt sømløst fra Norstatpanelet, et forbrukerpanel med 100 000 norske deltakere.

E-post

hei@testflow.no

Telefon

+47 990 95 979

Vil du prøve Testflow?

Nysgjerrig? Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Få en demo